Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Krimp en klimaat in gemeentehuis

Tentoonstelling Krimp en klimaat in gemeentehuis

De tentoonstelling Krimp en klimaat is een mobiele expositie, die dit en komend jaar de ronde doet in
bibliotheken en gemeentehuizen in het Groene Hart. In de maand februari is deze tentoonstelling te zien in het gemeentehuis van Papendrecht.

De mobiele expositie toont de winnende foto’s van een fotowedstrijd, waarbij krimp- en klimaatveranderingen in het Groene Hart in beeld werden gebracht. De fotowedstrijd was onderdeel van het Krimp en klimaatdebat van Stichting Groene Hart. Het Krimp en klimaatdebat is een project, waarbij de Stichting Groene Hart samen met bewoners van het Groene Hart en de Randstad zoekt naar antwoorden op vragen over de toekomstige inrichting van het Groene Hart.

Wanneer?
Van 2 februari 2009 00.00 uur tot 27 februari 2009 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.