Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Demonstratieavond majorette/twirlen

Demonstratieavond majorette/twirlen

Majorette en twirlen is een sport waarbij bewegingen worden gemaakt met een baton (stok). De bewegingen zijn meestal dans en gymnastische bewegingen op allerlei verschillende soorten muziek. Eigenlijk kun je het majorette/twirlen het beste omschrijven als een combinatie van turnen, ballet, en ritmische gymnastiek.

Maak kennis met deze sport onderleiding van Gina Schmitt, Cindy Loeve, Cindy van Ballegooijen en Angelique Vermeulen. (Het is voor hen een hobby, die zij zelf jaren hebben uitgeoefend.) 
Bij Starlight is het mogelijk om solo of in teamverband aan wedstrijden deel te nemen. Er zijn vier leeftijdscategorieën; Peewee 5-7 jaar, Preteen 8-10 jaar, Junior 11-13 jaar en Senior van 14 jaar en ouder.

Ben je geïnteresseerd en is de gedachte ontstaan van joh.... dat lijkt me wel wat, dat is echt iets voor mij... kom dan langs en DOE MEE! Vind je het leuk en ben je enthousiast dan mag je 2 maanden gratis meedoen. Iedereen vanaf 5 jaar is van harte welkom!

Wanneer?
2 februari 2009 van 18.30 tot 19.30 uur
Organisator
Starlight Papendrecht
Locatie:
in gymnastieklokaal Molenvliet aan de Stellingmolen 182
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.