Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aangepaste dienst

In samenwerking met Interkerkelijke Commissie Aangepaste diensten Papendrecht wordt deze dienst georganiseerd voor mensen met een beperking, hun familie, belangstellenden en gemeenteleden. Het thema deze morgen is: Jezus en Zacheus. Voorganger is ds. Teeuw.

Wanneer?
1 februari 2009 van 09.39 tot 00.00 uur
Organisator
Bep van Herk / ICAP
641 06 81
Locatie:
in de Grote Kerk aan de Kerkbuurt 80
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.