Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boeken- en speelgoedbeurs

De verkoop zal plaatsvinden in de hal van het grote gebouw, buiten zal bij goed weer een springkussen komen voor de kinderen. De opbrengst van deze markt zal gebruikt worden om iets leuks aan te schaffen voor de leerlingen.

Tevens kunnen kinderen een kleurplaat, die van tevoren met een uitnodiging in diverse wijken rondom de school bezorgd wordt, op deze dag inleveren. De hoofdprijs van deze kleurwedstrijd, een jaarabonnement op speeltuinvereniging De Zonnebloem, zal uitgereikt worden op de open dag van de school op maandag 9 februari a.s. De kleurplaat is tevens te downloaden op de website.

Wanneer?
31 januari 2009 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
De Oranje-Nassauschool
Locatie:
Leeuwerikstraat 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.