Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alpha reünie

Deze reünie is er omdat de Alpha cursus in Papendrecht 10 jaar draait. Op de reünie kunt u heerlijk bijpraten, elkaar ontmoeten, zingen, koffie drinken, en natuurlijk gezamenlijk eten, luisteren naar een spreker en met elkaar in gesprek gaan over geloven. Net als het concept van de wereldwijde Alpha cursus dus!

Alle 'oud-cursisten' zijn van harte welkom om deze reünie bij te wonen. Opgeven is nodig i.v.m. de maaltijd!

Wanneer?
31 januari 2009 van 17.00 tot 21.00 uur
Organisator
Janne-Marie van Dam
615 76 67
jannemarie@filternet.nl
Locatie:
in de Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.