Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Demonstratie Valantijnskaarten maken

Demonstratie Valantijnskaarten maken

Mevrouw Gloerich zal dan demonstreren hoe men met diverse technieken kaarten kan maken. Hiervoor gebruikt ze diverse bijzondere stempels en inkt.
Creafine is een online winkel en heeft een atelier in Papendrecht voor kaarten maken en scrapbooking. In dit atelier worden workshops en cursussen voor beginners en gevorderden gegeven. Opgeven kan deze middag maar ook via de website www.creafine.nl

De demonstratie is voor iedereen geschikt en zeker voor diegenen die eens iets meer wil zien dan 3d kaarten knippen. Ook  zij die niet creatief zijn, zullen versteld staan van het eindresultaat.

Wanneer?
30 januari 2009 van 11.30 tot 16.30 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.