Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Full Contact

Dit is een christelijke bijeenkomst voor jongeren en door jongeren met onder meer muziek en samenzang onder leiding van een enthousiaste jongerenband en een eigentijdse overdenking. Wie na afloop nog geen zin heeft om naar huis te gaan, kan gezellig blijven loungen in de “The Chill Out”.  De deuren gaan open om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Wanneer?
24 januari 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
“De Schuilplaats” aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.