Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PvdA Papendrecht met u in gesprek

PvdA Papendrecht met u in gesprek

De PvdA wil de Papendrechters ontmoeten die willen meepraten over de toekomst van Papendrecht. Bezoekers kunnen deze avond voorstellen en discussiebijdragen inbrengen.

De PvdA zal vragen aan de bezoekers hoe zij denken over de toekomst van Papendrechts gebied boven de A15, mogelijkheden voor jongeren van 14 tot 18 jaar om elkaar te ontmoeten en de verdergaande samenwerking binnen "Drechtstad".

De inbreng van de bezoekers wordt gebruikt bij het gemeenteraadswerk in de resterende raadsperiode en bij het maken van het PvdA-verkiezingsprogramma 2010 - 2014. "Special Guest" is Atta de Tolk. Atta is woordkunstenaar/rapper. Atta zal op geheel eigen wijze de aanwezigen stimuleren om te komen met scherpe bijdragen. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

Wanneer?
23 januari 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA
Locatie:
in Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.