Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start boekenclub Letterpret

Start boekenclub Letterpret

Deze boekenclub is bedoeld voor kleuters uit groep 1 en 2. Het doel van de club is het vergroten van het "(voor)leesplezier", zodat kinderen op een speelse manier een interesse ontwikkelen voor boeken.

De opzet van de club is dat er één keer in de twee weken een boek verspreid wordt. In die twee weken zullen de ouders dit boek dan regelmatig voorlezen aan de kinderen. Twee weken later komen de kinderen op woensdagmiddag naar Interval, waar ze het verhaal van het boek gaan "beleven". Dit gebeurt o.a. d.m.v. drama-elementen, zang, dans of verkleedpartijtjes.

Het lidmaatschap van de boekenclub bedraagt € 8,50 voor 7 bijeenkomsten. Voor inschrijvingen of informatie kunt u contact opnemen.

Wanneer?
21 januari 2009 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Sietske Hazenbosch (Interval)
615 09 93
s.hazenbosch@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.