Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesontbijt voor peuters

Op 21 januari gaat de landelijke campagne ”De Nationale Voorleesdagen” weer van start. Een campagne die tot doel heeft het voorlezen aan kinderen die nog niet leesvaardig zijn te bevorderen. Deze campagne duurt tot en met 31 januari.

Dit jaar organiseert de bibliotheek een Voorleesontbijt voor alle peuters met als voorgerecht een voorleesverhaal. Dit verhaal zal door burgemeester de Bruin op eigen wijze worden geserveerd aan de peuters. Verder staan op het menu: krentenbollen, broodjes, limonade en nog andere lekkere dingen. Er ligt voor elke peuter een kleine verrassing klaar om mee naar huis te nemen.

Er zal worden voorgelezen uit het prentenboek “Anton kan toveren” geschreven door Ole Könnecke, het boek dat door de jury van bibliothecarissen gekozen is tot het Prentenboek van het jaar. 

Er kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen. Kaartjes kunnen vanaf nu voor € 1,- worden gekocht bij het inlichtingenbureau in de bibliotheek.

Wanneer?
21 januari 2009 van 09.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.