Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond speelplekken Oostpolder/de Kooy

Maandagavond 19 januari van 19.30 tot 21.00 uur houdt wijkplatform Oostpolder/de Kooy samen met de gemeente een informatieavond over de speelplekken in de wijken Oostpolder en de Kooy.

De gemeente Papendrecht streeft ernaar in het derde kwartaal van dit jaar de speelplekken in de wijken Oostpolder en de Kooy heringericht te hebben. Bij deze herinrichting wordt rekening gehouden met wensen uit de wijk, de leeftijdsopbouw in de wijk, de staat van de speeltoestellen, het speelruimtebeleid van de gemeente en natuurlijk het beschikbare budget.

Tijdens de avond wordt een korte presentatie gegeven van de onlangs opgestelde inventarisatie van speelplekken in de Oostpolder en de Kooy. De bedoeling is dat vervolgens inwoners en kinderen uit de wijk hun mening en ideeën geven over verbetering per speelplek.

Inwoners die mee willen denken over de speelplekken in de wijken Oostpolder en De Kooy of wensen willen uitspreken zijn maandagavond 19 januari vanaf 19.30 uur van harte welkom in gebouw De Kooiker aan de Pieter Zeemanlaan. De presentatie begint om 19.45 uur.

Wanneer?
19 januari 2009 van 19.30 tot 21.00 uur
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.