Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Girlz café

Start Girlz café

Vandaag start (om de week) het Girlz Café. Meiden tussen de 11-15 jaar zijn dan van harte welkom om gezellig binnen te lopen voor verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld muziek luisteren, koken, een film kijken, een spel doen (oa X-Box) of tegen een kleine vergoeding sieraden maken of een T-shirt oppimpen.

Om het Girlz Café feestelijk te openen wordt gestart met een hapje en een drankje en een workshop Henna Tattoo. Wil je meedoen aan de workshop? Geef je dan van te voren even op bij de balie of mail even je naam.

Uiteraard ben je natuurlijk ook van harte welkom om alleen even te komen kijken om de opening te vieren. Heb je zelf een leuk idee voor het Girlz Café? Laat het dan ook even weten!

Wanneer?
14 januari 2009 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
615 09 93
h.vhamburg@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.