Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spoorzicht exposeert eigen creatief werk

Spoorzicht exposeert eigen creatief werk
 
In het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) van de Natuur- en Vogelwacht "De Alblasserwaard" (NVWA) is vanaf deze week tot en met eind december een kleine expositie ingericht met kreatief werk van mensen met een geestelijke en/of een verstandelijke handicap. De schilderijen van dieren en diverse soorten keramiek zijn gemaakt door mensen van de Gemiva-groep en het Activiteitencentrum Spoorzicht uit Dordrecht.
Regelmatig wordt in het SNCA eigen werk getoond en veelal zijn de kleurrijke schilderijen en beeldjes van een hoog niveau en het werk kan ook worden gekocht. Het SNCA ligt aan de Matenaweg 1 te Papendrecht aan de rand van het Alblasserbos nabij Wijngaarden. Het SNCA is geopend op woensdagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Wanneer?
Van 10 november 2008 12.00 uur tot 31 december 2008 17.00 uur
Organisator
Evert de Groot
e.groot630@chello.nl
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard, Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.