Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdavond over Waarzeggerij in de media

Deze avond voor de tieners/jeugd zal verzorgd worden door br. Willem-Jan Pijnacker-Hordijk. Hij zal op begrijpelijke wijze met de jongeren spreken over waarzeggerij. De avond begint met een inloop vanaf 19:30 uur.
Wanneer?
29 november 2008 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
EZG de Schuilplaats
Locatie:
De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.