Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumavond Stichting Dorpsbehoud

Jubileumavond Stichting Dorpsbehoud

We vieren het 25-jarig jubileum van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht. De viering is voor het bestuur, vrijwilligers (bijna 80), donateurs (bijna 800), bedrijven (die Dorpsbehoud altijd met geld of werk hebben gesponsord) en oud-bestuurders gratis. (Niet-donateurs kunnen vanaf 19:30 uur een toegangsbewijs a € 5,- kopen in de hal van de Bethlehemkerk.)

In het programma wordt heel veel terug gekeken op de veelbewogen geschiedenis van Dorpsbehoud, met mijlpalen als de aankoop van de Muziektent, Museum Dorpsbehoud, behoud van diverse panden, maar ook enkele dieptepunten zullen niet worden vergeten en uiteraard zullen de plannen voor de toekomst worden ontvouwd.

Tevens vindt de feestelijke presentatie plaats van het boek “Koopt in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt!”. Zilveren donateurs zullen in het zonnetje worden gezet. Heel blij is het bestuur met de belangeloze medewerking van Muziekvereniging Excelsior, Schipperskoor De Pontonniers en De Smarties. Kortom: Een echt “ouwerwets Paopendrechs èvendjie”, waarover nog lang zal worden nagepraat.

De avond wordt gefilmd door John Reugebrink (Sun Video), zijn broer Eef Reugebrink is deze avond “hoffotograaf”. Films (op DVD of video) en foto’s zijn bij Dorpsbehoud te bestellen. Na afloop in de grote zaal van de Palm nog even napraten.

Wanneer?
14 november 2008 van 20.00 tot 22.45 uur
Organisator
Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
641 22 55
stichting.dorpsbehoud@hetnet.nl
Locatie:
in de Bethlehemkerk aan de van der Palmstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.