Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Borstvoeding, de beste start

Een gediplomeerd lactatiekundige leidt de avond. U leert hoe u zich voorbereidt op het geven van borstvoeding en u krijgt uitleg over hoe de borstvoeding tot stand komt. Ook wordt verteld waar u op moet letten als u de baby laat drinken en u krijgt antwoord op de vraag: 'Hoe kan ik zien of mijn baby genoeg melk krijgt ?' U leert dat er leuke en minder leuke momenten kunnen zijn tijdens de borstvoedingsperiode, maar dat er vooral veel voordelen zijn. Tevens is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst kost € 5,- p.p. Informatie krijgen en opgeven kan via het telefoonnummer (Zorglijn, lokaal tarief)

Wanneer?
12 november 2008 van 19.45 tot 22.00 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
Locatie:
in het gebouw aan de Seringenstraat 16
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.