Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond: Waarzeggerij in de media

Deze 2e avond (29-10-2008 is de eerste avond) zal Br. Gerard Feller van Stichting Promise spreken en  onderwerpen behandelen, zoals: · Waarom zoeken mensen waarzeggerij? · Wat is “waarzeggen” eigenlijk? · Wat bieden de televisie en het internet op dit gebied? · Wat zijn de gevolgen in je persoonlijke leven nadat je je met waarzeggerij hebt ingelaten? · Wat zegt de Bijbel over waarzeggerij? Vanuit Gods Woord zullen we ontdekken hoe we een bijbelse visie op het onderwerp kunnen vormen. Ook gaat br. Feller in op het onderwerp “openbaring”. Het is immers van groot belang om te kunnen toetsen wanneer een openbaring van God komt en wanneer niet. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Toegang is gratis.

Wanneer?
12 november 2008 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
EZG de Schuilplaats
Locatie:
De Schuilplaats aan de Shooldwarsstraat 150
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.