Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontbijtbijeenkomst voor christen leiders/ondernemers

Ontbijtbijeenkomst voor christen leiders/ondernemers

Voorafgaand aan een het ontbijt zal Pastor Erik Groeneveld, voorganger van de Kerk van de Nazarener te Dordrecht, een korte overdenking verzorgen. Het ontbijt is rond half negen afgelopen, waarna nog gelegenheid is om nog even te blijven voor een kopje koffie, persoonlijk gebed of om oude contacten aan te halen of nieuwe te leggen. De kosten voor deze ontbijtbijeenkomst bedragen € 10 (contant afrekenen bij aankomst).

Wanneer?
10 november 2008 van 07.15 tot 09.00 uur
Organisator
Verlek Coaching Works
Locatie:
in ‘De Smederij’ aan de Kerkbuurt 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.