Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zang & Muziekavond

Aan de avond werken mee: - Fam. Stouten (piano, dwarsfluit, viool, trompet en orgel), - Schouws jeugdorkest en Lennart en Maria Knops (orgel en harp). Er zal veel samenzang zijn.  De toegang is gratis, wel is er een collecte t.b.v. het nieuwe kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente. (Het voormalige R.K.kerkgebouw aan de Veerdam)

Wanneer?
8 november 2008 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Bethlehemkerk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.