Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over mode en kunst

Gerda Masselink (kunsthistorica) houdt een lezing over de verbanden tussen mode en kunst. Zij ontdekte hoe kunstenaars geinspireerd werden door voorbeelden uit de laatste 250 jaar van de modegeschiedenis. In Nieuw-Zeeland staat het WOW museum (the World Of Wearable art) waar deze kunstuitingen uit de hele wereld verzameld worden. Meer informatie bij de activiteitencommissie van de Vrienden.

Wanneer?
15 oktober 2008 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Vereniging van Vrienden van v/m museum De Rietgors
642 51 22
Locatie:
in de Ark aan de Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.