Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Jeugd Eerste Hulp B

Het Jeugd Rode Kruis afdeling Papendrecht start dit najaar weer met deze cursus voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Zij leren hoe ze hulp moeten verlenen bij alledaagse ongelukken of ongelukjes. Bijvoorbeeld als een vriend zich heel erg verslikt of als de buurman bewusteloos raakt. Maar ook het stelpen van een bloedneus of het verbinden van een geschaafde knie. Leerlingen van het voortgezet onderwijs in de leeftijd van 13 tot 15 jaar zijn van harte welkom, evenals hun vrienden.
Wanneer?
14 oktober 2008 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Het Jeugd Rode Kruis
Locatie:
het Rode Kruisgebouw, Duivenstraat 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.