Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden DVIJF in cafe De Dijk

De ongewijzigde Rotterdamse 3-mans formatie D5 heeft inmiddels 15 jaar podiumervaring. D5 staat te boek als rock/blues band, waarbij zij covers spelen van artiesten uit de rock & roll, hard-rock en rockabily, afgewisseld door eigen nummers.

Bekijk hun site www.dvijf.nl voor meer informatie te zien en te horen.

Wanneer?
4 oktober 2008 van 22.00 tot 00.00 uur
Locatie:
cafe De Dijk op de Oude Veer 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.