Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis Excelsior

Open Huis Excelsior

Na intensieve samenwerking met het gemeentebestuur is Excelsior erin geslaagd om een nieuw onderkomen te vinden. Veel zelfwerkzaamheid van de leden van Excelsior gedurende de zomermaanden heeft ertoe geleid dat de vereniging vanaf 28 augustus haar domicilie heeft in de voormalige Rembrandtschool. Voor de vele steunbetuigingen vanuit de samenleving wil Excelsior graag haar dankbaarheid tonen en daarom een Open Huis organiseren.

Tijdens het Open Huis zal ook allerlei informatie over de vereniging beschikbaar zijn, over de mogelijkheden die Excelsior biedt, de beschikbare instrumenten en muzikale opleidingen. Tevens kan men er terecht voor aanmelding als lid of 'vriend van Excelsior' of voor een praatje en een bak koffie.

Wanneer?
4 oktober 2008 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
Rembrandtschool aan de Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.