Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Herfstwandeling rond Alblasserbos

Het najaar is de tijd van de kleurende en vallende bladeren, ochtendmist met koeien over de weilanden en uiteraard veel paddestoelen, schimmels en andere zwammen. Het is dus de periode voor een mooie wandeling door het Alblasserbos nabij Wijngaarden. Twee ervaren IVN-natuurgidsen, Wim hoogkamer en Jopie Zwartbol nemen u mee door de educatieve heemtuin van de NVWA en laten u kennis maken met de dieren en planten die zich voorbereiden op de komende herfst en winter. Deelnemers hoeven zich niet van tevoren op te geven en deelname is geheel gratis. Voor en na de wandeling kunnen de bezoekers nader kennis maken met het SNCA en de activiteiten van de NVWA.
Wanneer?
4 oktober 2008 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA)
0184- 41 26 18
Locatie:
het SNCA aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.