Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommeldam

Rommeldam

Op dinsdag kun je deelnemen aan een workshop rappen. En je eigen song maken. Ook kun je je uitleven tijdens een workshop streetdance, waar je de kneepjes van het "straat dansen" kunt leren. Jongleren, acrobatiekWoensdag de hele dag door is er een circusworkshop. En woensdagmiddag swing je lekker mee op de muziek van een echte dj.

Let wel even op, want voor de workshops moet je je op de dag zelf aanmelden.

Op donderdag 28 augustus worden naast de activiteiten in Interval zelf ook in zwembad de Hooght activiteiten georganiseerd, tijdens de zwemuren vanaf 10.00 uur tot ongeveer drie uur. Er is een springkussen, een stormbaan, de sport- en spelbus komt langs en de hele dag door kun je meedoen aan héél veel spelletjes. Je betaalt alleen de kosten van een zwemkaartje.

Op dinsdag en woensdag staat skaten in het skatepark op het programma. Op de dag zelf kun je je inschrijven voor een skate workshop. Vergeet niet je eigen inline-skates mee te nemen en vergeet ook niet voldoende bescherming mee te nemen.

Een greep uit de vele activiteiten: bloemschikken, knutselen, naaien, verven, kaarten maken, je kunt je laten schminken. Zelf hamer en spijkers hanteren in de timmerstraat, vlechtjes laten maken in je haren. Er komt een ballonartiest. En er is een bioscoopzaal ingericht, waar je even heerlijk kan bijkomen van alle drukte en de leukste films kunt bekijken.

De entree bedraagt € 2,- per dag. Je kunt voor € 0,60 een snoepkaart kopen. Met deze snoepkaart kun je snoepjes, limonade en een koek kopen. Verder zijn er in het eetcafé ook poffertjes, tosti’s, broodjes frikadel en ijsjes te koop. Op dinsdag, donderdag en vrijdag kun je jezelf trakteren op een suikerspin

Wanneer?
Van 26 augustus 2008 10.00 uur tot 28 augustus 2008 15.00 uur
Locatie:
Jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.