Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nachtkleding- en lingerieverkoop

verkoop van ondergoed, nachtkleding en huishoudtextiel speciaal voor ouderen. Komt u gerust vrijblijvend even kijken of er iets voor u bij is. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht.

Wanneer?
31 juli 2008 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht
615 47 41
Locatie:
in de kleine zaal van het Dienstencentrum aan de P.S. Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.