Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sport- en spelbus

De gemeente Papendrecht organiseert deze vorm van buurtsport al jaren in diverse wijken. Kinderen van basisscholen, van kinderdagverblijven en natuurlijk uit de buurt kunnen op donderdag 3, 10, 17 juli gratis gebruik maken van het materiaal dat de bus meebrengt. Er zijn (sport)begeleiders aanwezig om te helpen. Alleen bij slecht weer en bij onvoldoende begeleiding gaat de activiteit niet door.

Wanneer?
Van 3 juli 2008 15.00 uur tot 17 juli 2008 17.00 uur
Organisator
Heidy van Dam (sportconsulent)
h.vdam@papendrecht.nl
Locatie:
bij de Herman Gorterstraat/Douwes Dekkerlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.