Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ZomerBBQ

Om het seizoen af te sluiten en de zomer te vieren wordt deze zomerbbq georganiseerd. Je kan samen met ons genieten van een hapje, drankje en de muziek van  DJ IbbieJ. Deelname is gratis, maar je moet je van te voren wel even opgeven bij de balie van Interval of bij Chandre Nandoe.

Wanneer?
17 juli 2008 van 17.00 tot 19.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
Locatie:
jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.