Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Piratenparty

De Speeltuin in het park Molenveld  wordt heropent. Dit wordt gevierd. Er is een piraat die ballonnen kan vouwen. Je kunt je laten schminken. Er is een klim- en speelkussen. De sport- en spelbus is er en er is limonade, popcorn en ijs. Kom je ook verkleed als piraat?

Wanneer?
16 juli 2008 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Liesbeth van der Giessen (Gemeente Papendrecht)
641 88 29
Locatie:
Park Molenveld aan de Wieklaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.