Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Radio Racing

De bijna 14-jarige Nico van den Berg organiseert dit evenement. Jong en oud kan met een eigen radiografisch voertuig of vaartuig komen rijden of racen, in het gezelschap van mede-fanaten. Binnen zijn diverse banen aangelegd en buiten ligt een grondhoop van zestien kuub met een parcours voor off-the-road-auto’s. (Alle benzine-auto’s mogen alleen op de buitenbaan.) Elektroboten kunnen varen in een waterbak van ruim dertig vierkante meter die op de parkeerplaats komt te staan. Evenals vorig jaar komt de modelbouwvereniging langs met vrachtwagens en boten. Iedereen kan gratis meedoen of komen kijken. Het is wel nodig om vooraf binnen de frequentie door te geven, zodat voertuigen elkaar niet dwars zitten.

Wanneer?
12 juli 2008 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in sporthal De Donck aan de Lange Tiendweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.