Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Allerlaatste Easy Café

Een bijzondere editie die gevuld zal zijn met heel veel verrassende, muzikale, leuke en soms ook emotionele acts die de gehele middag zullen vullen.  Deze laatste EASY Café zal wederom in de openlucht plaatsvinden. U bent te gast zijn bij vrienden van “De Twijg".  De afgelopen jaren hebben we met veel plezier hier mogen vertoeven en gezamenlijk de gehele wijk op een lekker stukje muziek kunnen trakteren.Nu na bijna acht geweldig muzikale en vooral gezellige jaren gaan DEAN and Friends even in (muzikale) retraite. Maar natuurlijk niet zonder afscheid te nemen met een wederom muzikaal spektakel.  Op het programma staan: *Nel Bestebreurtje *Marianne Duister *Corinne van Herwijnen *Corine van de Werf *Francine van Efferen, *Elly van Veen En als speciale gasten: *op Djèmbé: Erdin Visser, *op Gitaar: Rob van Halderen, *op Drums: Jan-Willem Brugman. En als grote verrassing de band: “High Five”, bestaande uit vijf kids met de illustere namen Luca, Stefan, Ferdi, Rick en Tristan. *Line Dance van Elly van Veen. De deuren staan open vanaf 12:30 uur.

Wanneer?
12 juli 2008 van 13.00 tot 00.00 uur
Locatie:
aan de Vuurdoornhof (nabij De Twijg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.