Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Matinee-concert

Het thema is ‘Sprookjeswereld’ en het belooft dan ook een sprookjesachtige happening te worden met diverse activiteiten en optredens. Er zijn allerlei spelletjes te doen, er is weer een springkussen, kinderen kunnen zich laten schminken, kunnen buttons maken, er is een snoephuisje en sprookjes-figuren verlenen hun medewerking. Er is ook aan de inwendige mens gedacht en de toegang is gratis!

Wanneer?
5 juli 2008 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
op het schoolplein van de Oranje Nassauschool aan de Leeuwerikstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.