Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Demonstratie milieuvriendelijk koken

De Werkgroep 'Solar Serve Project Vietnam' presenteert (bij zon) de Box Solar Cookers en de Parabols. Deze zonnekooktoestellen maken milieuvriendelijk en goedkoop koken in Vietnam (en andere landen) mogelijk. Toegang gratis.

Wanneer?
3 juli 2008 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Mevr. J. van de Giessen-van Beek
615 23 51
Locatie:
in de Bibliotheek aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.