Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speciale dienst 'Ik hou van jou en blijf je trouw'

Ds. Annette Driebergen zal de dienst leiden. Zij zal ons duidelijk maken dat ‘lust’ en ‘liefde’ twee verschillende zaken zijn en toch van alles met elkaar hebben te maken. Tijdens de dienst worden liederen gezongen die alles met ‘houden van’en liefde te maken hebben. De dienst zelf zal één grote lovestory worden. Dat begint al bij de entree… De band Saved! begeleidt de liederen en zorgt voor een romantische noot. Teksten krijgen, ondersteund door hun muziek, ineens een heel andere lading. Er zijn veel kaarsen..., hartjes..., er is ‘iets’ met rode en groene kaartjes en er wordt een tweespraak uitgevoerd. Voor meer informatie neem contact op met mevr. W van den Berg.
Wanneer?
20 april 2008 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
mevr. W van den Berg
wvdb-e@hetnet.nl
Locatie:
in de Morgensterkerk aan de Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.