Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nederlandse Patienten Vereniging avond (NPV)

Het onderwerp is "Palliatieve Sedatie". Dhr. A. Teeuw (verpleeghuisarts in verpleeghuis Salem te Ridderkerk) gaat in op dit thema en beantwoordt vragen. Om 19:45 uur is er koffie/thee. Iedereen is welkom. Kijk voor meer informatie over de NVP op hun website.
Wanneer?
16 april 2008 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
NPV
Locatie:
in de Ark aan de Rubensstraat 35.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.