Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speciale middagviering

Centraal in deze viering staat de verbondenheid van Christenen uit de hele wereld en de boodschap van de kerk aan de wereld. Dit thema krijgt gestalte door een delegatie uit Rwanda die een rol speelt in deze viering. Ook de contacten met gemeenteleden uit Nerkewitz en Ryn worden belicht.
Wanneer?
6 april 2008 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Morgensterkerk aan de Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.