Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarswandeling rond het Alblasserbos

Twee vakkundige natuurgidsen, Leen den Ouden en Wim Hoogkamer laten de deelnemers aan deze voorjaarswandeling kennismaken met de diversiteit van het Alblasserbos. Deelnemers hoeven zich niet van tevoren op te geven en deelname is geheel gratis. Voor en na de wandeling kunnen de bezoekers nader kennis maken met het SNCA en de activiteiten van de NVWA.
Wanneer?
5 april 2008 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.