Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Laatste Trein

Toneelwerkgroep Punt uit treedt voor u op. In de Koffiebar staat deze avond een groot treinstation klaar (decor). Daar speelt zich een verhaal over de eindtijd af, genaamd 'De Laatste Trein'. Allemaal verschillende typetjes laten duidelijk merken hoe ze denken over die bijzondere laatste trein. Dit zorgt voor een serieuze boodschap in een komisch jasje. Er is een jaar lang met +/-15 mensen hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en daarom nodigen we alle jongeren vanaf 14 jaar uit om het resultaat te komen bekijken. Toegang is gratis!

Wanneer?
5 april 2008 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Koffiebar de Schor
Locatie:
Koffiebar de Schor aan het Bosch 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.