Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Andalusie

Dhr. C. van Vliet houdt de lezing. Het huidige Andalusië is niet meer dan een provincie van het eens zo trotse en welvarende Al Andalus. Na de verovering van Spanje aan het begin van de 8e eeuw ontwikkelden de Moren een samenleving waarin Arabieren, christenen en joden op basis van verdraagzaamheid met elkaar samenleefden. De Moorse cultuur bereikte destijds een voor westerse begrippen ongekende hoogte. Kunstgenot met prachtige opnames in optima forma. Entreeprijs: € 15,- p.p.

Wanneer?
5 januari 2008 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
VU Papendrecht
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.