Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sportief wandelen'
01apr 2009

Sportief wandelen

Van woensdag 1 april 2009 tot en met woensdag 20 mei 2009, van 11:00 tot 12:00 uur.

Sportief wandelen is voor iedereen die aan zijn/haar fitheid wil werken de ideale activiteit buiten. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan het 'gewone wandelen’’.

Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om u op weg te helpen naar een betere conditie. De trainingen o.b.v. een gediplomeerde docente duren ongeveer 1 uur en zijn zeer gevarieerd.
Een warming-up om de spieren los te maken, een stuk stevig doorwandelen, oefeningen met tempowisselingen en tenslotte even uitlopen en goed rekken. Tevens kan er tijdens de trainingen gebruik worden gemaakt van het YALP sporttoestel.

Bij slecht weer wordt een alternatief programma binnen aangeboden. De cursus is met name geschikt voor mensen die lange tijd niet gesport hebben en voor mensen met gezondheidsklachten. Na afloop van de training wordt er met de groep een kopje koffie gedronken.

De kosten voor deze zes weekse cursus zijn € 21,-  met Swoppas en € 24,-zonder pas. De laatste les is op 20 mei ( er is geen les op 29 april en 6 mei). U kunt zich tot 18 maart a.s. inschrijven.

Contactinformatie:
Locatie: in het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Organisator: Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Telefoonnummer: 615 47 41
Website:www.swopapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!