zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Proefbijeenkomst 55 plus-project SeniorFIT

Proefbijeenkomst 55 plus-project SeniorFIT

02 april 2009
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Dit project is bestemd iedere 55 plusser die zin heeft om weer of meer in beweging te komen. Er zijn nogal wat senioren die lang niets meer aan beweging hebben gedaan maar die het toch leuk vinden om samen met leeftijdgenoten te sporten. Wie op zoek is naar een sportieve uitdaging en sportmaatjes zoekt is, dan bij Drechtstreek aan het juiste adres. Het is daarbij niet nodig om lid van de club te zijn.

Tijdens de zes geplande bijeenkomsten zal er buiten gesport worden. Dat kan zijn op het kunstgrasveld van de club maar ook fietsen en wandelen staan op het programma. Er zal gewerkt worden aan conditie, kracht coördinatie en balans door middel van speelse oefenvormen, met of zonder bal. Na afloop van het sporten kan men gezamenlijk koffie drinken in het clubgebouw.

Dit project telt zes bijeenkomsten op donderdagmorgen. De start is op 2 april met een proefbijeenkomst. Daarna volgen nog vijf trainingen (op 9, 16 en 23 april en op 7 en 14 mei).

De proefles is gratis en deelname aan de cursus kost 15,- euro. Aanmelden is noodzakelijk!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

v.v. Drechtstreek

in de kantine van v.v. Drechtstreek in het Oostpolderpark

615 42 13

marjelvandemerwe@planet.nl www.vvdrechtstreek.nl
Deel dit bericht met je vrienden!