zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Familiepaasdienst

Familiepaasdienst

12 april 2009
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

Aanstaande zondagochtend zal het Agape Dansteam o.l.v. Carmen Tumolo een optreden geven tijdens een speciale familiepaasdienst.  Er zal ook een toneelstuk opgevoerd worden door de King’s kids o.l.v. Cora Donk. Verder zal er praise, aanbidding en lofzang zijn onder begeleiding van het Agapè aanbiddingsteam. 

Het word een bemoedigende ochtend waarbij het prettig is om elkaar te ontmoeten. Na de dienst is er de gelegenheid om samen met de aanwezigen een gratis lunch te nuttigen. Iedereen is van harte welkom om deze samenkomst bij te wonen. Toegang gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Agapè Pinkstergemeente Papendrecht

Prins Floris School, Zuidkil 53

615 64 76

info@agapegemeente.nl www.agapegemeente.nl
Deel dit bericht met je vrienden!