dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Demonstratie Moederdagkaarten maken

08 mei 2009
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Mevrouw Gloerich zal demonstreren hoe men met diverse eenvoudige stempeltechnieken kaarten kan maken. Hiervoor gebruikt ze diverse bijzondere stempels en inkt. Voor diegene, die een moederdagcadeautje wil maken ligt er, tegen een kleine vergoeding, materiaal klaar om zelf iets te stempelen.

De demonstratie in de bibliotheek is voor iedereen geschikt. De stempeltechnieken zijn ook heel goed toe te passen bij het maken van een scrapboek.

(Creafine is een online winkel en heeft een atelier in Papendrecht voor kaarten maken en scrapbooking. In dit atelier worden workshops en cursussen voor beginners en gevorderden gegeven. Zie voor informatie www.creafine.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Trudy van Vugt

in de bibliotheek aan de Markt 2

615 00 17

tvanvugt@bibliotheekpapendrecht.nl www.bibliotheekpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!