dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Wereldwinkeldag over Klimaat

Wereldwinkeldag over Klimaat

09 mei 2009
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

De komende weken worden er kaarten ophangen aan de fietsen die zich bevinden bij Winkelcentrum “De Meent”. Als u vandaag de kaart inlevert in de Wereldwinkel en op de fiets bent, krijgt u een lekker kopje koffie of thee en tevens 5% korting op non-food artikelen.

Met deze aktie wordt aandacht gevraagd voor groene energie, een beter milieu en om op die manier de CO²-uitstoot te verminderen, niet alleen hier, maar ook in ontwikkelingslanden. Tevens moeten we beter om gaan met afval en kopen en verkopen van artikelen, die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Daarom geeft de Wereldwinkel mensen die op de fiets naar het winkelcentrum komen en de auto thuislaten, een pluim!

Info

Organisator:

Adres:

Wereldwinkel

Veerpromenade 9

Deel dit bericht met je vrienden!