dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Het Huwelijk, een Levenlang?

19 mei 2009
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Evangelische gemeente “De Schuilplaats” organiseert dinsdagavond 19 mei een heel bijzondere studie-avond over het thema “huwelijk”. De vraag, die aan de orde komt is: Hoe ontwikkel je een huwelijk, dat een levenlang meegaat? Een vraag, die gezien de maatschappelijke ontwikkelingen zeker gerechtvaardigd is. Arjen en Alize van der Wolf uit Barendrecht zullen de avond leiden. Zij zijn bekend van het houden van de cursus “Marriage Course”, een onderdeel van de Stichting Alpha-cursus Nederland.

De studie wordt gehouden in het kerkgebouw van “De Schuilplaats” aan de Schooldwarsstraat 50. De avond begint om 20.00 uur maar vanaf 19.30 uur bent u al welkom en de toegang is gratis. Na afloop is er nog gelegenheid om onder het genot van koffie/thee gezellig na te praten. Voor meer informatie kunt de website bezoeken of contact opnemen, dit kan telefonisch of per Email.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Evangelische gemeente “De Schuilplaats”

Schooldwarsstraat 50

615 99 73

info@ezgdeschuilplaats.com www.ezgdeschuilplaats.com
Deel dit bericht met je vrienden!