dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Juni; maand van het spannende boek in de bibliotheek

Juni; maand van het spannende boek in de bibliotheek

20 mei 2009
Van woensdag 20 mei 2009 tot en met dinsdag 30 juni 2009


PAPENDRECHT - kom in juni naar de bibliotheek en ontvang gratis een boekenlegger waarmee u een ‘spannende’ reis kunt maken. De detectives onder ons kunnen zelf een moord oplossen.

Reis 1e klas door Nederland met korting van de NS

Van maandag 8 juni tot en met zondag 16 augustus kunnen bibliotheekleden voor slechts € 22,50 (normaal € 72,80) een hele dag genieten van de comfortabele en rustige 1e klas van NS.

Hoe werkt de actie?
Wie in juni een boek leent bij de bibliotheek ontvangt, zolang de voorraad strekt, de NS boekenlegger.
Op de boekenlegger staat een bestelcode en een webadres. Hiermee kunnen bibliotheekleden online de voordelige 1e klas dagkaart bestellen.
 
Doe mee met het digitale moordspel
Wie graag spannende boeken leest of vaak naar detectives kijkt en altijd ruim voor het einde weet wie de dader is, krijgt in juni - Maand van het Spannende Boek - de kans in de huid te kruipen van een rechercheur bij het digitale moordspel Wraak!

Dit moordspel doet een beroep op ieders nieuwsgierigheid, improvisatietalent en inzicht. Ook dit jaar heeft de Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met RTV Rijnmond een digitaal moordspel ontwikkeld. Het Moordspel sluit aan bij het thema 'Wraak' van de Maand van het Spannende Boek 2009. Het Moordspel staat open voor alle speurders, jong en oud. Gedurende de maand juni volgen de deelnemers de aangeboden clues op tv en internet en proberen zo de dader van het misdrijf op te sporen.

Let in de bibliotheken op de spannende affiches en flyers of kijk op de website www.bibliotheeknetwerkzhzo.nl

Meedoen?
Vanaf half mei kan men zich aanmelden op de website. Vanaf 1 juni vindt men daar afleveringen van het verhaal en tot en met 30 juni heeft men de tijd om de dader te traceren. Regionale TV zenders Rijnmond, TV West en Noord-Holland (laatste onder voorbehoud) zenden wekelijks een aflevering uit. Op de website en andere gemeenplaatsen op internet is informatie te vinden in de vorm van film en beeld...wie zoekt, die vindt...
Lukt het u om de dader in de kraag te vatten? Dan maakt u kans op mooie prijzen, zoals een pakket met thrillerboeken of een real-life moordspel!
Het digitale moordspel is een samenwerking van de bibliotheken Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, ProBiblio en Selexyz Donner.

Deel dit bericht met je vrienden!