dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Herinneringen aan een dementerende vader

Herinneringen aan een dementerende vader

28 mei 2009
Van 14:30 uur tot en met 16:00 uur

Mevrouw Ria Scholten is een gastspreker bij het Ontmoetingspunt Dementie Papendrecht. Zij vertelt over haar ervaringen met haar onlangs overleden dementerende vader. Jaren van intensieve zorg, het inschakelen van hulp van buitenaf en zijn laatste tijd in een verpleeghuis. Er waren zeker niet alleen momenten van verdriet, er zijn ook veel leuke herinneringen op te halen aan deze jaren. Unieke verhalen, maar toch heel herkenbaar voor mensen die zelf met deze problematiek te maken hebben.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van verpleeghuis de Waalburcht. De zaal gaat open om 14.00 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SWOP, (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

verpleeghuis de Waalburcht, Kleine Waal 6

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!