maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Kinder matinee-concert

Kinder matinee-concert

12 september 2009
Van 16:30 uur tot en met 20:30 uur

In navolging van de succesvolle matinee-concerten die Muziekvereniging Excelsior Papendrecht de afgelopen jaren al verzorgde onder de naam Pleinconcert, zal Excelsior vandaag weer een matinee-concert geven.

De happening zal plaatsvinden op het schoolplein van basisschool 't Kofschip aan de Zuidkil in de wijk Oostpolder. Alle onderdelen van de vereniging zullen zich inzetten om er spéciaal voor de kinderen een leuke middag/avond van te maken met diverse activiteiten, spelletjes en gezellige optredens. Er is ook aan de inwendige mens gedacht en de toegang is gratis! Aanvang 17.00 uur, maar het plein is al vanaf 16.30 uur toegankelijk.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op de website of op te vragen via email.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

op het schoolplein van basisschool 't Kofschip aan de Zuidkil

615 91 62

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!