maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Opwekkingssamenkomst

16 september 2009
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Steve Meyering zal voor de vierde maal in Papendrecht spreken, deze keer tijdens een Opwekkingsamenkomst in het Golden Tulip Hotel.
Steve Meyering werd wedergeboren in de jaren ’70, nadat hij een hippie was geweest. Sterker nog, Steve nam Jezus aan terwijl hij high was van LSD op een feest in Waikiki Hawaii. Maar die nacht ervoer hij aan wie de bijbel refereert als de “Most High”. In de 10 jaar daarna volgden Steve en zijn vrouw Karen onderwijs in kerken en bijbelscholen waar de nadruk lag op “opwekking”.

Steve was vele jaren voorganger van de RiverGlory Church International in Seattle, USA. Enkele jaren geleden droeg hij zijn voorgangerschap over naar zijn zoon. Steve kwam in 2000 voor het eerst naar Nederland, sindsdien zijn velen hier opgebouwd, aangeraakt en gezegend door de Heer met een krachtige profetische boodschap! Inmiddels ging hij met het evangelie naar 17 landen en zijn bediening gaat vaak gepaard met wonderen en tekenen.
Maar één van zijn grootste passies is de aanwezigheid van de Heer en dat mensen hun eerste liefde voor Jezus terugvinden. Hij noemt zichzelf een “revivalist”

Voor de bijeenkomsten is via email of telefoon registratie verplicht.
De toegang is gratis, er is wel een collecte ter dekking van de onkosten en het werk van Steve Meyering.

Deel dit bericht met je vrienden!