maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Openstelling Merwehoofd

26 september 2009
Van 11:00 uur tot en met 14:00 uur

Het project Merwehoofd fase IV zal vandaag de deuren geopend hebben tijdens de eerste landelijke Nieuwbouwdag. Tijdens deze dag kan een modelwoning bekeken worden, waardoor er een goed beeld verkregen kan worden van de mogelijkheden van de appartementen. Tevens kan men er genieten van het uitzicht dat de modelwoning biedt.

Tijdens de openstelling van het Merwehoofd staat er een diversiteit aan activiteiten op het programma. Ondermeer kan er een poging gedaan worden een hole in one te slaan op een drivingrange, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Er kan vanuit een bakje onderaan een kraan over het project uitgekeken worden. De bekende tv-kok Cas Spijkers zal op het balkon van de modelwoning lekkere hapjes bereiden. Dit alles zal vergezeld worden door gezellige live muziek. En uiteraard is er ook aan de jongere bezoeker gedacht.

Het project is gelegen op een unieke locatie in Papendrecht, het zogeheten drierivierenpunt. Op dit punt komen drie rivieren, te weten de Oude Maas, Beneden Merwede en de Noord bij elkaar. Het project bestaat uit 78 appartementen en 1 bedrijfsruimte ondergebracht in 5 woongebouwen welke alle uit de hand van een andere architect zijn. Door de verscheidenheid aan architecten en materiaaltoepassingen heeft ieder woongebouw een eigen gezicht.

Info

Organisator:

Adres:

VORM Bouw BV

het Merwehoofd

Deel dit bericht met je vrienden!